FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

26 Şubat 2011 Cumartesi





İzmir Çeşme'de yapılan 2010-2011 Dönemi Türkiye MD118 3.Konsey Toplantısı sonraki Konsey Üyeleri Çeşme'de bir akşam yemeğinde bir araya geldiler.


118-R Yönetim Çevremizin ve İzmir Yarımada Çeşme Lions Kulübü'nün ev sahipliğinde yapılan geceye Kulüp Başkanımız Sn.Ln. Zeynep Kocasinan katıldılar.





Fethiye Altı Nokta Körler Derneği

Lions MD118-R Yönetim Çevresi 12. Bölge Başkanımız Sn. Ln. Saadet Yeni ve Geçen Dönem Başkanı ve Yetişkinler Arası Değişim Komitesi Başkanı Sn. Ln. Nurcan İnce Altınokta Körler Derneği Fethiye Şubesi'nin 26 Şubat 2011 Cumartesi günü yapılan çayına kulübümüzü temsilen katılmışlardır.

Lions MD 118 3. Konsey Toplantısı




Uluslararası Lions Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu Genel Yönetmenler Konseyi 2010-2011 Dönemi 3.Konsey Toplantısı Çeşme Sheraton Oteli'nde İzmir'de 26 Şubat 2011 tarihinde yapıldı.
Konsey Başkanımızın Sn. Ln. Erim Erinç Dinç'in başkanlığında yapılan toplantıya aralarında Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Nasuhi Öndersev'in de ye aldığı altı Yönetim Çevresinin Genel Yönetmenleri, Geçmiş Dönem Konsey Başkanları ve Geçen ve Geçmiş Dönem Genel Yönetmenleri, Yönetim Çevrelerinin Görevlileri, Lionlar ve konuklar katıldılar.
Toplantının açılışına Çeşme Kaymakamı ve resmi ziyaret için Çeşme'de bulunan Yunanistanı 12 Adalar Vali Yardımcısı'da katıldılar.
118-R Yönetim Çevresimizin ve İzmir Yarımada Çeşme Lions Kulübü'nün ev sahipliğinde yapılan Konsey Toplantısı'na Fethiye Lions Kulübümüzü Kulüp Başkanı Ln. Zeynep Kocasinan dinleyici olarak katıldılar.
Özellikle 2 yıl sonra kutlanacak Lions'un Türkiye'de 50.Yılı üzerine görüş ve paylaşımların yapıldığı toplantıda Lions Quest ve sağlık programları üzerine de görüşmeler yapıldı.

24 Şubat 2011 Perşembe

Yarımada Çeşme Lions Kulübü Üye Alım Töreni'ne Katıldık


İzmir Yarımada Çeşme Lions Kulübü'nün Üye Alım Töreni 24 Şubat 2011 tarihinde Çeşme Altınyunus Oteli'nde gerçekleştirildi.

Tören Yönetmenliğini Konsey Başkanımız Sn. Ln. Erim Erinç Dinç'in yaptığı törene, 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Nasuhi Öndersev, 118-T Y.G. Sn. Ln. Erdinç Gökhan ve Eşi, 118-K Y.Ç. Genel Yönetmeni Sn. Ln. Can Canver ve Eşi, 118-E Y.Ç. Genel Yönetmeni Sn. Ln. Gökhan Berker ve Eşi, PDG Sn. Ln. Mahmut Çiloğlu, PDG Sn. Ln. Necdet Akman, Konsey Sekreteri Sn. Ln. N.Fazıl Yahya ve Yönetim Çevrelerinin Görevlileri ve konuklar katıldılar.






Üye Alım Töreni'nde kulubümüzü Dönem Başkanı Ln. Zeynep Kocasinan temsil ettiler. İzmir Kahramanlar Lion Kulübü Başkanı Sn. Ln. Yeşim Yücel ve 1. Kesim Başkanı Sn. Ln. Alper Altan Tarhan'da törende hazır bulundular.

İzmir Yarımada Çeşme Lions Kulübü Başkanı Sn. Ln. Yakup Özdanon ve Eşi Sn. Ln. Müstesna Özdanon'a misafirperverlikleri için yürekten teşekkür ederiz. Yeni üyelerini kutluyor, Yarımada Çeşme Lions Kulübü'ne ve Yönetim Çevremize hayırlı olmasını diliyoruz.

19 Şubat 2011 Cumartesi

Geçen ve Geçmiş Dönem Genel Yönetmenlerimizin Onurlandırma Gecesi

Liond MD 118-R Yönetim Çevremizin Geçen Dönem Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Erdal Eminoğlu'nu ve Tüm Geçmiş Dönem Genel Yönetmenlerimizi onurlandırmak üzere düzenlediği akşam 19 Şubat 2011 tarihinde İzmir Ege Palas Oteli'den düzenlendi.

Gecede kulübümüzü 12. Bölge Başkanımız Sn. Ln. Saadet Yeni ve Kulüp Başkanımız Sn. Ln. Zeynep Kocasinan temsil ettiler.

Geçen Dönem Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Erdal Eminoğlu 2009-2010 Dönemi çalışmaları için Uluslararası Başkanımızdan, 2009-2010 Dönemi Kulüp Başkanımız Sn. Ln. Nurcan İnce'ye gelen ödülü, kendisi adına Genel Yönetmen 2. Yardımcımız Sn. Ln. Canan Banu Dündar eli ile Dönem Kulüp Başkanımıza teslim ettiler. Nurcan İnce Başkanımızı Fethiye Lions Kulübü'ne tüm katkıları için yürekten kutluyoruz.




118-R Yönetim Çevresi 3. Kabine Toplantısı






Uluslararası Lions Dernekleri 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu 2010-2011 Dönemi 3. Kabine Toplantısı 19 Şubat 2011 Cumartesi günü İzmir Ege Palas Oteli'nde Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Nasuhi Öndersev'in başkanlığında yapıldı.

Kabine Toplantısına Kulübümüzü üyesi 12. Bölge Başkanımız Sn. Ln. Saadet Yeni katıldılar. Kulüp Başkanımız Sn. Ln. Zeynep Kocasinan ve Bölge Sekreteri ve Kulüp Amirimiz Sn. Ln. Özlem Berk de dinleyici olarak toplantıda yer aldılar.

Kabine toplantısında Bölge Başkanımız Yönetim Çevremiz çevre çalışmaları ile ilgili önerilerini paylaşmışlardı. Bu toplantıda kendilerine başarılı çalışmaları nedeni ile bir teşekkür belgesi verilmiştir. Kulüp Başkanımız da çalışmaları ve Doğançay projesine destekleri nedeni ile teşekkür belgesine layık görülmüştür.

Toplantıda Onur Kurulu üyesi Geçmiş Dönem Genel Yönetmenlerimizin yanısıra Geçmiş Dönem Konsey Başkanımız Sn. Ln. Sakıp Sümer de yer almıştır.

1. Bölge Başkanı Sn. Ln. Ziya Nazlı 2011-2012 Dönemi Genel Yönetmen 2. Yardımcısı Adayı olarak konuşma yapmış, Genel Yönetmen 2. Yardımcımız Sn. Ln. Canan Banu Dündar, 1. Genel Yardımcısı Adayı olarak paylaşımda bulunmuşlardır. Genel Yönetmen 1. Yardımcımız Sn. Ln. Ahmet Aşır Genel Yönetmen Adayı olarak 2011-2012 Dönemi için programlarını detayları olarak görsel sunumlarla paylaşmışlardır.

Yönetim Çevremizin 4. Kabine Toplantısının Fethiye Lions Kulübümüzün ev sahipliğinde Fethiye'de yapılmasına karar verilmiştir.


16 Şubat 2011 Çarşamba

Bölge Başkanı Ziyareti ve Üye Alım Töreni











‎16 Şubat 2011 tarihinde Fethiye Lions Kulübü'müze 12.Bölge Başkanımız Sn. Ln. Saadet Yeni'nin Ziyareti ve yeni üyemiz Sn. Ln. Esin Artun'un Üye Alım Töreni Fethiye Yacht Butik Otel'de gerçekleştirilmiştir. Üye Alım Töreni Bölge Başkanımız tarafından gerçekleştirilmiştir.

Toplantı ve törene katılan tüm üyelerimize, üyelerimizin eşlerine ve konuklarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, yeni üyemize tekrar hoşgeldin diyoruz.

2 Şubat 2011 Çarşamba

2 Şubat 2011 Tarihli 14. Genel Toplantı



Fethiye Lions Kulübü'nün 14. Genel Toplantısı 2 Şubat 2011 tarihinde Fethiye Atapark Otel'de Sn. Ln. Zeynep Kocasinan başkanlığında gerçekleştirildi.

Kulübümüzün 15 Eylül 2010 tarihindeki 6. Genel Toplantısında, İngiltere Marston Green & District Lions Kulübü'nden PDG Wim Hoogerwerf ve eşi Lion Pauline Hoogerwerf konuklarımızdı. Kendileri bizlere kulüplerinin pinleri göndermişler. Gönderdikleri pinler Kurucu Başkanımız Sn. Ln. Burcu Gül'e, en büyük üyemiz Sn. Ln. Dr. Türkan Külen'e, Bölge Başkanımız Sn. Ln. Saadet Yeni'ye, Üyelik Direktörümüz Sn. Ln. Vasfiye Doğan'a Kulüp Başkanımız tarafından takdim edildi.

Kulüp bayraklarını da gönderen PDG Wim Hoogerwerf ve Lion Pauline Hoogerwerf'e tekrar yürekten teşekkür ediyor, dostluğumuzun devamını diliyor ve tekrar aramızda görmeyi diliyoruz.