FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

23 Nisan 2013 Salı

23 Nisan 2013 Fethiye 6.23 Nisan Çocuk Şenliği Kutlamaları

Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için, Türk Ulusunun kurtarıcısı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen , dünyada ilk ve tek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Fethiye'de Beşkaza Meydanın'da düzenlenen şenlikte büyük bir coşku ile kutlandı.
Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Fethiye Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının işbirliği ile düzenlenen Fethiye 6. 23 Nisan Çocuk Şenliğinde Fethiye Lions Kulübü olarak çocuklarımıza yiyecek içecek ikramlarında bulunup hediyeler armağan ettik. 



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklarımız ücretsiz ikramlarla,hediyelerle,düzenlenen oyun gruplarında eğlenerek, müzik,resim,spor, gibi konularda becerilerini gösterebilecek yarışmalarda yarışarak,tiyatro gösterilerini izleyerek büyük bir mutlulukla bayramlarını kutladılar.Anne ve babalarda en az çocukları kadar şenlik coşkusunu yaşadılar. 
Kulübümüz olarak Fethiye 6. 23 Nisan Çocuk Şenliği kutlamalarında katılımcı olarak katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadık.
Daha nice 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını yaşamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı iletiriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder