FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

20 Nisan 2013 Cumartesi

2.Fethiye Engelli Çocuk Şenliği ,23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından  tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir.
Engelli çocuklarımızın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm çocuklarla birlikte aynı coşkuyla kutlamaları için Fethiye Özel Ata İlköğretim Okulu ile Fethiye Lions Kulübü olarak Engelli Çocuk Şenliği programının bu yıl 2.sini düzenledik.





Çocuklarımız şiirler okudu, dans etti, müzik yaptı, jimnastik gösterisi sundular. Sonrasında da kendilerine hazırladığımız ikramları sunduk, pamuk şeker, elma şekeri, dondurma , balon , bayraklarla coşkulu saatler geçirdiler. Masal kahramanı kostümlü Kibele Sanat evi oyuncuları çocuklarımıza yüz boyama yaptılar, oyunlar oynandı, resimler yapıldı. 

 Özel Ata İlköğretim Okulu ile birlikte gerçekleştirdiğimiz şenliğimiz ile; Engellilerin eğitilerek topluma kazandırılabileceğini; böyle çocuklarımızın da becerilerinin olabileceği ve bu sayede kendilerine toplumda saygın bir yer edinmesinin sağlanabileceğini, engelliyle hayatı paylaşmanın engelleri ortadan kaldıracağını, var olan engelin ilerlemesinin durdurulabileceği  ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın ruhunu ve coşkusunu engelli çocuklarımıza da yaşatmayı , onlarla onların dünyasında buluşmayı hedefledik. 




Bu amaçlarla şenliğimize katılan okullarımızın öğrencilerine ve eğitmenlerine, çocuklarımızın ailelerine ve bu şenliğin oluşturulmasında iş birliği yaptığımız Fethiye Özel Ata İlköğretim Okulu'na saygı ve sevgilerimizle teşekkürlerimizi iletiriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder