FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

7 Haziran 2014 Cumartesi

Fethiye Lions Kulübü 21. Yıl Hizmet Dönemine Devir ,7 Haziran 2014.


Birlik, beraberlik ve çözüm ortağı olma yolunda 21. hizmet yılına giren Fethiye Lions Kulübü Devir Teslim Töreni, en doğru hizmetlerle "Birlikte Başarıya Koşmak" amacı ile 7 Haziran 2014 tarihinde Yacht Boutique Hotel Fethiye'de yapıldı. 





2014-2015 Hizmet Dönemi’nde Kulüp Başkanlığını Sayın Lion Nazife Babür Geçen Dönem Başkanımız Sayın Lion Nurcan İnce'den devraldı. 




Yeni dönemde Fethiye Lions Kulübü Kulüp Sekreteri Sn. Ln. Gül Çabuk ve Kulüp Saymanı olarak Sn. Ln. Neriman Seke görev yapacaklar. Ayrıca Kulüp Toplantı Yönetmeni görevini Sn. Ln. Vasfiye Doğan, Kulüp Amirliği görevini Sn. Ln.Saadet Yeni, Kulüp Üyelik Direktörlüğü görevini Sn. Ln. Esin Artun yürüteceklerdir.



Kulüp üyeleri Lionlar ve eşleri ile Lion dostu konuklarımız ve eşlerinin katılımı ile gerçekleşen törenimizi 2006-2007 Hizmet Dönemi Konsey Başkanımız Sn. Ln. Aysel Öztezel yönettiler.
Kendileri aynı zamanda yeni dönem kulüp başkanımız Sn. Ln.Nazife Babür'ün 2001-2002 hizmet dönemindeki kulüp başkanlığı görevi sırasında Genel Yönetmenliğini yapmışlardır. 
Geçmişe gösterdikleri vefa duygusu ile devir teslim törenimizi yöneten Geçmiş Konsey Başkanımız Sn.Ln. Aysel Öztezel ve kıymetli eşi Sn. Rtn.Cenap Öztezel'e değerli katılımlarıyla bizleri onurlandırdıkları için sonsuz şükranlarımızı sunarız

Fethiye Lions Kulübü olarak 2014-2015 hizmet döneminde yeni yönetim kurulumuzla ve üyelerimizle Fethiye' mize etkin ve başarılı hizmetler sunabilmeyi yürekten arzu ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder